Освен че мени фазите си и лунните дни, Луната прави и

...
Освен че мени фазите си и лунните дни, Луната прави и
Коментари Харесай

Луна в Риби: Време е за избор

Освен че мени етапите си и лунните дни,  Луната прави и цялостно странствуване през знаците – от Овен до Риби .

Тя престоява във всеки  между два и три дни, като  най-силно е въздействието на това пътешестване върху тялото и здравето ни . В предишното лечителите са знаели това и са се съобразявали с него в работата си. Всеки знак ръководи разнообразни органи в човешкото тяло.  Основните правила , които е добре да запомним,  са три :
Всичко, което вършим за органите, покровителствани от знака, в който е Луната, им се отразява извънредно благотворно (с изключение на интервенциите, с изключение на по спешност);Всичко, което натоварва и изтощава органите, ръководени от знака, в който е Луната, им се отразява извънредно отрицателно;Когато Луната  и е в даден знак, би трябвало да предприемем дейности по усилване и подсилване на съответните органи; а когато  – по изчистването им. Важна е крайната цел, която гоним, а не съответните процедури.
Знакът на Рибите ръководи ходилата. Или съгласно разпоредбите нагоре, това, което направим за тях при Луна в Риби, оказва доста мощно положително влияние (без интервенции, като се изключи спешните). От друга страна, в случай че натоварим ненужно тази част на тялото в дните на Луна в Риби, ще страдаме повече. За интервенции в региона на ходилата е добре да изберем интервал на намаляваща Луна и да заобикаляме дните на Луна в Риби.

Този интервал е по-специален и визира освен ходилата, само че и цялото тяло. Неслучайно всеки орган в човешкото тяло има своята проекция върху ходилата. Масажът на рефлексните точки, ситуирани върху ходилата, е извънредно добра концепция!

Рибите са воден и утопичен знак, който постоянно има достъп до дълбока и свръхестествена мъдрост. Но те постоянно са склонни да бягат от себе си и от проблемите си, тъй като се опасяват да погледнат действителността и живота си в очите.

Какво не желая да приема и по какъв начин ми се отразява това? Какво научих от това прекарване, което надълбоко ме нарани? Ако погледна това, което не желая да видя, каква опция зървам? Как предпочитам да наподобяват утрешното ми Аз и утрешният ми ден? Защото това постоянно е избор.

По „ Точното време 2 “, Йохана Паунгер, Томас Попе

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР